Werken bij

Samen bouwen aan de toekomst

Werken bij Van Kerckhoven Groep betekent werken bij een betrokken Zeeuws familiebedrijf. Met inmiddels de vijfde generatie aan het roer, zijn wij een betrouwbare partner, leveren we kwaliteit, focussen we op duurzaamheid en werken we aan uitdagende en gevarieerde projecten. Daar zijn we trots op, want samen gaan we voor het beste resultaat. Met zo’n 60 vakmensen werken we hier dagelijks met veel plezier en passie aan. We staan voor ons werk, zijn toegankelijk, houden van korte lijnen en vinden loyaliteit belangrijk, zowel aan onze opdrachtgevers als medewerkers.

Onze waarden

Eén team
Bij Van Kerckhoven Groep kennen we elkaar en staan we voor elkaar klaar. Teamwork staat bij ons centraal. We werken constructief met elkaar samen en zijn altijd bereid om elkaar te helpen. Heb je extra handjes nodig? Dan is er altijd een collega die kan bijspringen. We zijn een hecht team van vakmensen en zijn trots op de projecten die we met elkaar maken. Bij ons heerst een prettige en informele werksfeer.

Leren en groeien
Bij Van Kerckhoven Groep krijg je alle ruimte om te leren en door te groeien. Bij ons zijn er volop ontwikkelmogelijkheden, zoals interne en externe opleidingen en cursussen. Je kunt altijd bij ons terecht voor advies, ondersteuning en begeleiding. We investeren in jouw toekomst. Is de wil er? Dan is de mogelijkheid er zeker!

Mooie en gevarieerde projecten
Wij zijn actief in de meest uiteenlopende branches en bieden een brede portefeuille aan werkzaamheden. Samen met je collega’s draag je jouw steentje bij aan onze mooie en gevarieerde projecten. Waar je als timmerman de ene week bekistingen maakt, kan je de andere week bezig zijn met fijner timmerwerk, zoals het aanbrengen van gevelbekleding. Dit geldt ook voor de andere beroepen. Diverse projecten waar we voldoening uithalen, daar gaat het om.

Een goede werkgever
Wij zijn aangesloten bij de cao Bouw & Infra. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Denk aan een goed salaris en pensioen en veel vrije dagen. Waar de reguliere bouwvak drie weken duurt, zijn wij in de zomer vier weken vrij. Ook organiseren we jaarlijks voor alle medewerkers een gezellige bouwvakbarbecue en kerstborrel, waar we elkaar op een informele manier nog beter leren kennen.

Stagiairs en zijinstromers

Ervaar het vak in de praktijk! Ben je geïnteresseerd in een stage bij Van Kerckhoven Groep? Bij ons lopen er vrijwel altijd studenten stage. Of je nou mee wilt werken op de bouwplaats of op ons kantoor: voor zowel (bouw)technische als ondersteunende functies bieden wij werk- en leerplekken. En kom je uit een andere sector, maar wil je zijinstromen in de bouw? Ook dan kijken we samen naar de mogelijkheden. We horen graag van je!

Ik werk al twintig jaar bij Van Kerckhoven Groep. Er zijn veel lange dienstverbanden. Het is een hecht team, er is altijd werk, ze betalen op tijd uit en komen hun beloftes na. Dat vind ik belangrijk.

Open sollicitatie

Wij zijn voortdurend op zoek naar vakmensen. Heb je misschien wat minder ervaring, maar wel passie voor de bouw? En ben je gedreven en leergierig? Ook dan ben je bij ons van harte welkom. Stuur ons gerust een open sollicitatie.

Erkend leerbedrijf

Van Kerckhoven Groep is een erkend leerbedrijf bij het SBB: Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. In eigen bedrijf leiden wij toekomstige vakmensen op in de praktijk. Wij hebben hiervoor de juiste kennis en mogelijkheden in huis. Zo leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van ons vakmanschap.