Skip to main content

Geschiedenis

1884: Jan van Kerckhoven legt de basis van Van Kerckhoven Groep als zelfstandig timmerman. Zijn werkplaats was gevestigd aan de Cloosterstraat.

1925: Zoons Piet en Dees gaan samen aan de slag als Gebroeders van Kerckhoven. Het eenmansbedrijf van hun vader groeide onder hun leiding uit tot een onderhoudsbedrijf in woning- en bedrijfsbouw.

1962: Dees en zijn zoon Jan zetten het bedrijf voort in de Pres. Rooseveltstraat onder de naam: D. Van Kerckhoven & Zoon.

1971: Zoon Dees jr. komt in het bedrijf en neemt het stokje over van vader Dees. Jan en Dees jr. runnen Van Kerckhoven Bouw B.V.

1993: Jan van Kerckhoven doet een stapje terug en Dees jr. en de zonen van Jan, Frank en Pieter, nemen het bedrijf over.

2007: Frank en Pieter, de vierde generatie, staan samen aan het roer van Van Kerckhoven Groep.

MVO

Wij vertalen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) op  verschillende manieren binnen ons bedrijf. We zorgen voor een gezonde werkomgeving en opleidingsmogelijkheden voor onze medewerkers. Ook dragen wij regelmatig ons financiële steentje bij aan lokale evenementen en (sport)activiteiten.

Binnen onze bedrijfsmuren werken wij met duurzame, gecertificeerde materialen. We zetten in op innovatief bouwen in een schone werkomgeving. Daarbij kijken we steeds naar het totale bouwproces. Hoe kan het efficiënter, duurzamer en milieuvriendelijker? We doen ons best om afval zoveel mogelijk te beperken en om zuinig om te gaan met energie. Waar het kan, investeren we in energiezuinige maatregelen. Ook stimuleren we dat in onze bouwprojecten.

Downloads

Kiest u voor Van Kerckhoven Groep, dan kiest u voor ervaring en kwaliteit. Uw opdracht is bij ons in professionele handen. Onze certificaten garanderen u onze continue aandacht voor veilig werken, gezondheid, milieu en kwaliteit. Van Kerckhoven Groep beschikt over alle toonaangevende erkenningen, certificeringen, diploma’s en labels.
Kijk voor onze certificaten per bedrijfsonderdeel gerangschikt in het overzicht.