139 jaar bouwend aan kwaliteit!

De van Kerckhoven Groep timmert al bijna 150 jaar hard aan de weg.
We zijn inmiddels al bij de 5e generatie aanbeland.

Hieronder een kleine greep uit de geschiedenis!

Kwaliteit gewaarborgd

Kiest u voor Van Kerckhoven Groep dan kiest u voor ervaring en kwaliteit. Uw opdracht is bij ons in professionele handen. Onze certificaten garanderen u onze continue aandacht voor veilig werken, gezondheid, milieu en kwaliteit. Van Kerckhoven Groep beschikt over alle toonaangevende erkenningen, certificeringen, diploma’s en labels. Onderstaand zijn onze certificaten en keurmerken per bedrijfsonderdeel gerangschikt.

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Van Kerckhoven Groep denkt groen. We bouwen met oog voor mens en milieu. Al het hout dat we verwerken, is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en is FSC® gecertificeerd. Met de aanschaf van ruim 1000m2 zonnepanelen wekken wij duurzame stroom op en kunnen hiermee besparen op het energieverbruik. Ook dragen we ons steentje bij aan een beter milieu door restafval duurzaam te recyclen, gebruik te maken van elektrische heftrucks en led-verlichting op de werkplekken.

MVO

Wij vertalen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) op verschillende manieren binnen ons bedrijf. We zorgen voor een gezonde werkomgeving en opleidingsmogelijkheden voor onze medewerkers. Ook dragen wij regelmatig ons financiële steentje bij aan lokale evenementen en (sport)activiteiten.
Binnen onze bedrijfsmuren werken wij met duurzame, gecertificeerde materialen. We zetten in op innovatief bouwen in een schone werkomgeving. Daarbij kijken we steeds naar het totale bouwproces. Hoe kan het efficiënter, duurzamer en milieuvriendelijker? We doen ons best om afval zoveel mogelijk te beperken en om zuinig om te gaan met energie. Waar het kan, investeren we in energiezuinige maatregelen. Ook stimuleren we dat in onze bouwprojecten.