1884

In 1884 maakte Johannes Franciscus (Jan) van Kerckhoven de start voor het bedrijf, Jan voert alsĀ  timmerman/wagenmaker diverse onderhoudswerken uit aan woningen en boerenschuren. Wat toen een eenmansbedrijf was, groeide uit tot een bloeiende onderneming.

1925

De zonen van Jan, Piet en Dees, gaan samen aan de slag als Gebroeders van Kerckhoven. Het eenmansbedrijf van hun vader groeide onder hun leiding uit tot een onderhoudsbedrijf in woning- en bedrijfsbouw.

1962

De volgende generatie dient zich aan, vader Dees en zijn zoon Jan zetten het bedrijf voort in de President Rooseveltstraat onder de naam: D. Van Kerckhoven & zoon.

1971

Het bedrijf breidt zich snel uit, in 1971 gaat vader Dees met pensioen en komt zijn zoon Dees jr. in het bedrijf. De directie bestaat nu uit Jan en Dees Jr.

1995

In 1995 doet Jan een stapje terug, zijn twee zoons Frank en Pieter zijn inmiddels ook tot het bedrijf toegetreden. Dees jr. vormt nu samen met zijn neefjes Frank en Pieter de directie.

2007

In 2007 gaat ome Dees jr. met pensioen. Frank en Pieter, inmiddels de vierde generatie, staan nu samen aan het roer van de Van Kerckhoven Groep.
Frank is verantwoordelijk voor het bouwbedrijf en Pieter voor de prefab.

2022

Frank treedt terug als directeur van het bouwbedrijf en zijn zoon Wouter, de 5e generatie, neemt het stokje van hem over. Pieter en Wouter vormen nu de directie van de Van Kerckhoven Groep.