Subsidie energiebesparing eigen huis

Gaat u in uw huis of appartement maatregelen nemen voor energiebesparing?
Vraag dan de Subsidie energiebesparing eigen huis aan. De subsidie stimuleert energiebesparing in bestaande woningen in de particuliere koopsector.

Voor meer informatie klik hier

Bouw Gezondheidscentrum in Axel gestart

Artikel ZieZeeuwsVlaanderen 5 december 2015

Van Kerckhoven Bouw werkt aan uitbreiding
Mouterij The Swaen

Artikel HulstVizier oktober 2014

Lenen duurzame particuliere woningverbetering

De Provincie Zeeland heeft een stimuleringsfonds 'Duurzame Particuliere Woningverbetering' (DPW) ingesteld met een totaal budget van 3 miljoen euro. De provincie heeft het budget ondergebracht bij het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting zodat u bij uw eigen gemeente een aanvraag voor een lening kan doen.

U kunt de stimuleringslening DPW gebruiken om gebreken aan het casco van uw huis te laten repareren, om het water- en energiegebruik van de woning terug te brengen, om uw huis beter te laten isoleren en om uw woning levensloopbestendig te maken zodat u langer in uw huidige woning kan blijven wonen. Ook kunt u met  30% van het geleende bedrag uw badkamer of keuken vernieuwen.

De provincie wil graag dat er duurzaam verbouwd wordt en geeft u op deze manier de mogelijkheid om goedkoop (1% rente) en betrouwbaar te lenen.

Voor meer informatie over deze lening en aan welke voorwaarden er moet worden voldaan klikt u hier.

 

Van Kerckhoven Bouw sluit convenant Horizontaal Toezicht

Op 27 maart 2012 is er tussen de Belastingdienst en Van Kerckhoven Bouw het convenant Horizontaal Toezicht afgesloten. Om voor dit convenant in aanmerking te kunnen komen, toetst de Belastingdienst of alle financiŽle en fiscale processen binnen Van Kerckhoven Bouw in orde zijn.

Het doel van Horizontaal Toezicht is dat de belastingdienst een grote mate van zekerheid krijgt over de aanvaardbaarheid van de ingediende belastingaangiften. Het tijdrovende achteraf controleren wordt omgezet in een direct samenwerken. Hiertoe zal van Kerckhoven Bouw voor een belangrijk deel op basis van transparantie, begrip en vertrouwen, de Belastingdienst informeren over actuele zaken die in het bedrijf spelen. Een open relatie waarin vooraf over fiscale kwesties snel zekerheid kan worden geboden. Het Horizontale Toezicht vermindert fiscale risico's en bevestigt de goede relatie tussen de Belastingdienst en Van Kerckhoven Bouw.

Het convenant met de Belastingdienst past dan ook binnen onze visie om transparant en maatschappelijk betrokken te werken en is tevens een erkenning van de professionaliteit van Van Kerckhoven Bouw en haar administratieve processen.