HISTORIE

In 1884 legde Jan van Kerckhoven als zelfstandig onderhoudstimmerman met werkplaats aan de Cloosterstraat de basis voor de huidige Van Kerckhoven Groep. 

Vanaf 1925 gingen zijn twee zonen Piet en Dees verder als Gebroeders van Kerckhoven. Onder hun leiding  groeide het éénmansbedrijf van vader uit naar een onderhoudsbedrijf in de woningbouw en bedrijfsgebouwen.

In 1962 gaat Dees met zoon Jan verder in de President Rooseveltstraat onder de naam D. van Kerckhoven & Zoon. 

Wanneer in 1971 ook zoon Dees jr. in het bedrijf komt, treedt vader Dees terug en wordt de naam aangepast in Van Kerckhoven Bouw BV onder directie van Jan en Dees jr.

Inmiddels is Van Kerckhoven Bouw gegroeid tot een veelzijdig bedrijf met moderne bedrijfsvoering. Ook werden Van Kerckhoven Prefab en Van Kerckhoven Installatie opgericht.

Nadat in 1993 Jan van Kerckhoven een stap terug heeft gedaan wordt het bedrijf overgenomen door Dees jr, en de zonen van Jan, Frank en Pieter.   

In 2007 trekt ook Dees jr zich terug uit het bedrijf en staat met Frank en Pieter de 4e generatie van Kerckhoven aan het roer. Samen vormen zij de directie van de Van Kerckhoven Groep.